Janne Paalijärvi Internetin ja ihmisen puolella

Piraattipuolue sai kannattajakortit kasaan!

  • Piraattipuolue sai kannattajakortit kasaan!

Jännitys oli huipussaan viime yönä laskiessamme Piraattipuolueen kannattajakortteja. Yön pikkutunneilla kirjanpidosta saatiin huojentava lukema: 5001 kannattajakorttia on kasassa! Puoluerekisteröinnin mahdollistava 5000 kortin raja ylittyi hiuksenhienosti :)

Haluan tässä vaiheessa kiittää kaikkia kortin täyttäneitä ja myös puolueorganisaatiota, jonka mahtavat henkilöt ovat vaivojaan säästämättä olleet turuilla ja toreilla keräämässä kortteja säässä kuin säässä. Näistä ihmisistä voi olla ylpeitä! Ehkä hieman yllättäen täytyy antaa myös kyseenalaista kiitosta kiristekirjelähettäjä Hedman Partnerssille, jonka jokainen kirjekampanja on tuonut aivan järkyttävän piikin Piraattipuolueelle saapuvien korttien määrään.

On sanomattakin selvää, että yhden kortin marginaali ei vielä riitä, joten pyydänkin vielä kerran: Mikäli et vielä ole allekirjoittanut Piraattipuolueen kannattajakorttia, tee se nyt:

1. Mene osoitteeseen http://allekirjoita.fi/ ja täytä sekä tulosta ja ennenkaikkea allekirjoita kortti (skannaus ei käy)

2. Lähetä kortti minulle osoitteella

Janne Paalijärvi
Poste restante
02600 ESPOO

Täyttämällä kortin ei sitoudu mihinkään tai liity puolueen jäseneksi. Kortti on ainoastaan tahdonilmaus sille, että on ihan ok, jos Piraattipuolue on  olemassa. Korttikeräyksen viimeinen deadline-päivä on 20.4. Tämän jälkeen allekirjoitettuja lappuja ei voida liittää keräykseen.

Janne Paalijärvi - http://paalijarvi.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/paalijarvi

Twitter: https://twitter.com/paalijarvi

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Eikös se jo aikaisemminkin ole ollut puoluerekisterissä, mutta pudonnut sieltä huonon vaalimenestyksen vuoksi?

Käyttäjän usvi kuva
Janne Paalijärvi

Kyllä, aikaisemmissa vaaleissa ei tullut paikkoja. Nyt kannatus on 1.3% luokkaa ja laskennallisesti monissa kaupungeissa mennään kuntavaaleissa läpi. Ei tämä toki kirkossa kuulutettua ole, ja töitä on tehtävä jatkossakin kovalla sykkeellä.

Käyttäjän mikkonummelin kuva
Mikko Nummelin

Onneksi olkoon! Uskon, että muutamat valtuustopaikat ainakin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä ovat nyt jyvällä, mutta niiden poimiminen tulee vaatimaan Piraattipuolueelta ehdottomasti riittävän pitkiä listoja mainituissa kunnissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut