Janne Paalijärvi Internetin ja ihmisen puolella

Turusen loikkauksen siniset kritisoijat pitävät kansaa alzheimer-potilaana

  • Siniset pitävät kritiikillään kansaa alzheimer-potilaana. Kuva: Flickr/14195587@N04/shadowmother CC BY-NC-ND 2.0
    Siniset pitävät kritiikillään kansaa alzheimer-potilaana. Kuva: Flickr/14195587@N04/shadowmother CC BY-NC-ND 2.0

Kuten tiedämme, sinisen tulevaisuuden Kaj Turunen loikkasi kokoomukseen. Noh, tämmöistähän tapahtuu, ei mitään uutta auringon alla. Se, mikä itseäni nyppii, tai oikeastaan suorastaan raivostuttaa, on kansan aliarvioiminen.

Monet sinisten toimijat ovat nimittäin syyttäneet Turusta ties mistä. Esimerkiksi sinisten pj. Sampo Terho on puhunut "likaisesta pelistä", puoluesihteeri Torvinen puolestaan vaatii kokoomuksen valtiovarainministeri Orpolta anteeksipyyntöä. Huomaako kukaan mitään ongelmallista tai outoa tämäntyyppisissä lausunnoissa? Minä ainakin huomaan ja todella pahasti.

Sininen tulevaisuus teki Suomen eduskunnan historian suurimman loikkauksen ikinä. Tarkistakaa Wikipediasta, jos ette usko. Nyt puolueen edustajat nälvivät Turusta ja Orpoa sekä väläyttelevät hallituskriisiä. Asia on kadonnut aivan totaalisesti parodiahorisontin taakse.

Siniset eivät ole minkäänlaisessa asemassa suomimaan loikkareita. Eivät yksinkertaisesti minkäänlaisessa. Siniset pitävät itseasiassa kansaa jonkinlaisena alzheimer-potilaana, joka ei muista, että koko puolue perustuu historiamme suurimmalle loikkaukselle. Minua tällainen kansan aliarvioiminen naurattaisi, ellei se itkettäisi. Hävetkää.

Janne Paalijärvi - http://paalijarvi.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/paalijarvi
Twitter: https://twitter.com/paalijarvi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

19Suosittele

19 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Itse uskon, että tämä koko kuvio oli alusta loppuun pelkkää teatteria. Helpostihan sieltä joku kokoomusmielinen löytyy loikkaamaan kokomuukseen. Sen jälkeen tehtiinkin uhriutumisen maailmanennättys. Kun kannatus on niin alhainen, pakko oli tavalla tai toisella päästä otsikoihin.

Käyttäjän usvi kuva
Janne Paalijärvi

Voit olla oikeassa. Sinisten kannatus on niin alhainen, että esim. hesari ei kehtaa näyttää oletuksena gallupeissaan minun Muut-ryhmäni suurempaa kannatusta.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Juha ja Petteri antaneet luvan pari päivää mussuttaa. Ei näytä niin ponnettomalta.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Joo. "Syvä epäluottamus" vaihtui jo jämäkkään "jatketaan mutta tää ei sitten perkele toistu" -ilmoitukseen.

Minäkin voisin melkein äänestää sinisiä ihan siitä hyvästä jos päättäisivät kaataa sote- ja maakuntauudistuksen. Ei niillä mitään menetettävääkään ole, paitsi että ovet ei taitaisi olla auki ainakaan Kepun ja Kokoomuksen suuntaan sitten.

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

Pahoin pelkään, ettei suomalaista äänestäjää oikein voi riittävästi aliarvioida. Ne, joiden kannattaisi äänestää, eivät äänestä tai valitsevat listoilta jonkun tyypin ulkonäön tai nimen tuttuuden perusteella. Oli miten oli, kokoomukselaista sosiaalipolitiikkaa urakalla edistäneet työ- ja sote-ministeri pitäisi ainakin palkita ja pelastaa Kokoomukseen ja luulisi noiden esitysten jälkeen ääniäkin irtoavan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tämä on ihan normaalia poliittista toimintaa, ei se ole mikään uutinen, samalla lailla toimiii hallituksesta eronneet puolueet.

Persut kun hajosivat, niin kikyä ja sotea kannattaneet persut pitivät näitä saatanan keksintöinä kaksi päivää hallituksesta lähdön jälkeen, vielä muutama viikko aikaisemmin kaikki kelpasi.

Terhon jutut ovat samaa sarjaa, ei nämä mitenkään uusia tapahtumia ole.

Vasemmistoliittokin erosi viime hallituksesta vain saadakseen haukkua hallitusta ennen vaaleja, vaikka yhdessä ne haukuttavat asiat oli sovittu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut