*

Janne Paalijärvi Internetin ja ihmisen puolella

Kaikki blogit puheenaiheesta Bannaus

Banaamisen syväanalyysi

Monet bannatut blogistit, tai banniuhan alla elävät blogistit, ovat  tulleet ulos kuorestaan, tuomaan ulos turhautumistaan sen takia, että heidät on omasta mielestään epäoikeudenmukaisesti bannattu.

Kommentoinnin esto ja editointi, sekä bannaaminen.

On hieno homma että jokainen blogisti voi bannata omasta mielestään epämiellyttävät kommentoijat blogistaan, tai voi halutessaan poistaa kommentin, tai estää halutessaan kommentoinnin kokonaan.

Kommentoinnin kokonaan estäminen on kätevä keino, jos haluaa vain ilmaista omat mielipiteensä, mutta ei ole lainlkaan kiinnostunut siitä mitä mieltä muut ovat.

Minut bannattiin - kaikki kommentit sallittu!

Osallistuin tänään 11.8. illalla alkaneeseen keskusteluun koskien pettämistä. Blogisti bannasi minut. Saman kohtalon koki ainakin Sari Laitinen. Hän kirjoitti asiasta blogiini täten.

Vasteeni Sini Lappalaiselle

Siniltä tuli kovaa tekstiä
http://suburbian.puheenvuoro.uusisuomi.fi/192123-ps-ja-aarijarjestot

Koska kommentointi ei ollut ainakaan minun osaltani sallittua. vastaan erillisellä kirjoituksella.

 

- En ole nimimerkki vaan olen omalla nimelläni täällä.

- En ole "hommafoorumilainen", en ole juuri ko sivuilla käynyt, ja kuulinkin niistä vasta kun rupesin viimevuoden loppupuolella lueskelemaan US:n blogeja.

PS ja äärijärjestöt

              Kuten kaikki jotka ovat seuranneet kirjoitteluani tällä palstalla tietävät olen vuosi vuodelta muuttunut teräväsanaisemmaksi PS-kriitikoksi. Alkusysäyksen terävyyteeni antoi Reijo Tossavainen bannaamalla minut blogistaan. Saman hän on tehnyt kymmenille muille omalla nimellään ja normaalilla profiililla kirjoittavalle aktiiviselle kansalaiskeskustelijalle.

MUTTA

Suomen brändin näkijä ja sokea piste

Poliisi ja uusmaalainen eduskuntavaaliehdokas  Thomas Elfgren bannasi minut bloginsa jatkokommentoinneista vastattuaan ensin tähän kommenttiini (klikkaa linkkiä). Oliko vastaus ilkeilevä? Hällä väliä! Sen sijaan ehdokkaalta puuttuu herkkyyttä huomata, että blogin otsikoinnissa tuodaan esille varsin eriskummallinen ja vain marginaalisen joukon näkemys siitä, mitkä asiat Suomea vahvimmin maailmalla profiloivat.

Avoin kysymys Rahul Somanille!

Rahul Somani on kirjoittanut persujen eduskuntaryhmän puheenjohtajan vaaleista ja persuista yleensäkin blogin tänne

http://rahulsomani88.puheenvuoro.uusisuomi.fi/159961-pirkko-ruohonen-ler...

Yrittäessäni kommentoida blogia huomasin olevani bannattu hänen blogeihinsa. Ihmettelen vaan miksi sillä en ainakaan muista kommentoineeni hänen aikaisempiin blogeihinsa. En ainakaan asiattomasti. Siis miksi kirjoittaa tänne blogeja, joita ei voi kommentoida?

Voisitko vastata?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä