Janne Paalijärvi Internetin ja ihmisen puolella

Kaikki blogit puheenaiheesta Katupartio

Vientituote SOO:n kannattajajäsen pahoinpiteli naisen kuoliaaksi Ruotsissa

Kotokehdossaan Suomessa katupartioilmiö Soldiers of Odinin miehiä on yhdistetty väkivaltaisiin rikoksiin, ja näin on myös Ruotsissa. Sielläkin katupartioliike imee puoleensa väkivaltaisia henkilöitä, sekä heihin negatiivisesti suhtautuvia että toimintaa kannattavia.

Tuskaista on rasistin elämä

Rasistin elämä on nykyään tosi tuskaista kun maailma globalisoituu.  Asia konkretisoitui täällä meillä Suomessakin kun Felixin mainoksissa alkoi esiintyä ”suomalainen” Josephine.  Kaikki olisi ollut ihan hyvin jos ao.

Hyvä vai paha katupartio?

Mediassa puhutaan paljon naisiin kohdistuneista ahdisteluista. Tämä liitetään paljolti ulkomaalaisiin, maahanmuuttajiin sekä pakolaisiin. Monelle tämä on yksi ja sama ryhmä. Kuitenkaan kyseessä ei ole Suomessa uusi asia. Suomessa on ollut väkivaltaa ja raiskauksia kuin myös naisten ahdistelua aiemminkin. Uutta on sen sijaan isolla joukolla tapahtuvat ahdistelut.  

VILLE CALLE SHOW

Mihin tämä maa on menossa? Oppositiosta Ville Calle lähestyi eilen kansaa kauniisti käärityllä totalitarismipaketilla. Heidän ”hyvää tarkoittava” avauksensa katupartioiden kieltämisestä on pohjimmiltaan niin vaarallista tekstiä, että kenenkään ei pidä ohittaa sitä olan kohautuksella.

 

http://www.vihrealanka.fi/uutiset-kotimaa/niinistö-ja-haglund-sipilän-torjuttava-katupartiot

 

Kölnin katupartiot hyökkäilivät ohikulkijoiden kimppuun

Kölnin keskustassa pyöri eilen illalla roskaväkeä, joka hyökkäili ulkomaalaisilta vaikuttavien ohikulkijoiden kimppuun. Joukolla käytiin päälle, ja kaksi uhria vietiin sairaalaan. Facebookissa oli sovittu, että lähetään "ihmisjahtiin." Kölnin poliisilla on täysi tekeminen näiden "huolestuneiden kansalaisten" kanssa, sataa ihmistä puhuteltiin (ueberprueft).

Uusi katupartio Ouluun

Presidentti Niinistö totesi uudenvuoden puheessaan: ”Maassa maan tavalla”. Juuri uutena vuotena maan tapa ei toteutunut Helsingin päärautatieaseman tunnelissa ja sen ympäristössä. Suomen poliisi onnistui kuitenkin erinomaisesti ennaltaehkäisemään Kölnin kaltaisen katastrofin. Kölnin uuden vuoden tapahtumat ovat poikineet yli 500 rikosilmoitusta, joista suuri osa liittyen naisten seksuaaliseen ahdisteluun.

Katupartio-gate

Katupartiointiin pätee sama kuin sotilaaliseen tyhjiöön, se täytetään, joko omilla tai toisilla...

Jos poliisi ei pysty turvaamaan järjestystä, tapahtuu se jotain muuta kautta. Ruotsissa on jo alueita, jonne poliisilla ei ole mitään asiaa eli muut voimat ovat jo aikaa sitten ottaneet alueen hallintaansa. Se ei tarkoita, ettei järjestystä ole, vaan se on eri hierarkioihin perustuvaa ja hoidetaan ulkomaalisryhmien toimesta. Tämä myös mahdollistaa tietyntyyppisen rikollistoiminnan varjon alla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä