Janne Paalijärvi Internetin ja ihmisen puolella

Kaikki blogit puheenaiheesta Puheenvuorot

Perussuomalaisten "yksi asia", osa 2

Kirjoitin aiemmin blogikirjoituksen siitä, miten mediassa pyritään esittämään perussuomalaiset jollakin tarkoitukseen sopivalla tavalla - hallituksessa "äänettömänä yhtiömiehenä", oppositiossa "yhden asian liikkeenä". Kuten kirjoituksessa totean, tällä esitystavalla ei ole sidettä todellisuuden kanssa, koska puolue omaa laajan yleispoliittisen agendan ja kannan useimpiin yhteiskuntamme keskeisiin kysymyksiin ja ongelmiin.

Anteeksipyyntö kirjoituksista

Haluan pyytää anteeksi kirjoituksiani ja kommenttejani puheenvuorossa.

Pakkoruotsi pois. Vapaa kielivalinta on suvaitsevaisuutta ja tasa-arvoa.

Vapaa kielivalinta ry keräsi yli 60 000 allekirjoitusta kansalaisaloitteeseen, jonka tavoitteena on pakkoruotsin ikeestä vapautuminen. Hyvä aloite oli eilen eduskunnan lähetekeskustelussa.

Aiheesta käytettiin kymmeniä puheenvuoroja puolesta ja vastaan. Perussuomalaiset olivat yksimielisesti aloitteen takana ja RKP:n edustajat vastaan. Sen sijaan muiden puolueiden kansanedustajien puheenvuoroissa kannatettiin kumpaakin vaihtoehtoa.

Puheenvuorojen idea

US-Puheenvuorossa on selkeät säännöt,  joita en tässä kertaa.  Olisiko mahdollista, että päätoimittaja tai kuka nyt sitten näitä sääntöjä  tarkistaa, ottaisi hieman tiukemman linjan.  

 

Sivistyneeseen dialogiin minusta kuuluu toisen mielipiteen kunnioittaminen, ei nolaaminen.

 

Arvoisa Herra Puhemies!

Kansanedustajien enemmistön tahdosta eduskunnan puhemieheksi valittu Eero Heinäluoma on joutunut kahden kokoomuslaisen naisedustajan hampaisiin. Eero on iso poika ja pureskeltavaa riittää, mutta eihän Eero ole moisesta moksiskaan. Eikä ole syytäkään koska jopa minä, eläkeläinen Suomen Pellosta ymmärrän tässä asiassa Eeroa. Voisin antaa jopa tukeni  jos hän olisi sen tarpeessa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä