Janne Paalijärvi Internetin ja ihmisen puolella

Kaikki blogit puheenaiheesta Saksan energiakäänne

Ratkaistaan ilmastonmuutos Euroopassa ja tienataan biljoona euroa suomalaisille

Missä on Suomen kansallisvarallisuus? Metsä on elättänyt meitä satoja vuosia. Peruskalliossamme piilee kuitenkin aarre, jota emme ole vielä hyödyntäneet.

Euroopassa on puhuttu todella paljon ilmastonmuutoksen ehkäisystä. Tulosta sen sijaan ei ole syntynyt, vaan Eurooppa on yhä riippuvaisempi fossiilisista polttoaineista kuten hiilestä ja Venäjältä tuodusta kaasusta.

Natsit, tuulivoima ja ilmastonmuutos

American Thinker lehdessä on pieni oikean antifasististin David Archibaldin kurkistus Kolmannen Valtakunnan energia- ja ilmastopolitiikkaan https://www.americanthinker.com/articles/2017/07/the_nazi_origins_of_renewable_energy_and_global_warming.html. Natseilla oli kirjoituspöydällä suuruuden- ja pähkähullu vaihtoehtoisen energian ohjelma (Energiakäänne), jonka liittokansleri Angela Merkel kumppaneineen (mm.

Todellinen kuva Saksan Energiawende'stä

Energiewende on eittämättä paras rahalla ostettavissa oleva energiavallankumous…

Saksan Energiewende on tehnyt valtavia mutta kalliita askeleita uusiutuviin energialähteisiin. Voiko joku muu maa seurata sitä?

Energiasekoilu 2014

Viimeaikoina on ollut paljon esillä ydinvoima ja uusiutuvat energiamuodot. Kammonenkin on kysellyt miksi ydinvoimaa tarvittaisiin ja Vihreät kehottavat meitä panostamaan uusiutuviin. Kuulostaa pinnallisesti hyvältä, mutta todellisuus on silkkaa sekoilua. Meille mainostetaan kovin, kuinka Saksa on menestyksekkäästi panostanut uusiutuviin energiamuotoihin ja ajanut ydinvoimaa alas. Todellisuudessa Saksan toimet ovat lähinnä farssi ja niistä tulisi meidänkin ottaa oppia.

Suomen pitää nostaa energiaomavaraisuuttaan

Nykyisessä energiapoliittisessa tilanteessa on useita liikkuvia tekijöitä, mukaan lukien Venäjän ja Saksan tilanne. Näiden vaikutus Suomeen tulisi analysoida ja vetää tarvittavat johtopäätökset: yksi asia ylitse muiden on ilman muuta energiaomavaraisuutemme kasvattaminen.

Saksan energiakäänne – Eija-Riitta Korhola tuuliajolla

Meppi Eija-Riitta Korhola blogillaan ”Haaveilijoille puuhamaa” on aivan oikeassa toteamallaan ”Hiilidioksidiin tuijottamisen sijasta tarvitaan kokonaisvaltaisempaa ilmastopolitiikkaa ja saasteidenehkäisyä”, mutta unohtaa itse samalla itsepetoksellisen epätoivoisesti kokonaisvaltaisen saasteidenehkäisyn ja uusiutuvien energioiden käsittämän glo

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä