Janne Paalijärvi Internetin ja ihmisen puolella

Kaikki blogit puheenaiheesta Seitsemän tähden liike

Valittamalla julkisuutta!

MTV-uutiset julkaisi tänään Suomen yrittäjien teettämän mielipidetutkimuksen siitä, kuka politiikko on suosituin Suomen seuraavaksi pääministeriksi.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yrittajien-kysely-vihreiden-pekka-ha...

Yksiselitteiset tulokset. Mutta eihän tulos tietenkään kaikille kelvannut.

http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269836-harhaanjohtavia-gal...

Äänestätkö jatkoon aktiivimallin kannattajia?

 

Suuren allekirjoittaja määrän saanut kansalaisaloite aktiivimallin kumoamiseksi on edennyt eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan käsiteltäväksi 6.2.2019.

Aktiivimalli on osoittautunut selkeästi pelkäksi epäinhimilliseksi työttömyysturvaleikkuriksi niin kuin alun perin uumoiltiinkin työttömien keskuudessa.

YLE:n hallintoneuvosto rikkonee hallintolakia ja lakia Yleisradio Oy:stä?

Oli melkoisen hätkähdyttävää, kun eduskunnan alaisuudessa toimiva veronmaksajien yhtiö ryhtyi harjoittamaan puoluepolitiikkaa. Yhtiö asetti juuri ennen vaaleja boikottiin yhden kilpailevan eduskuntapuolueen, Seitsemän tähden puolueen, jolla on yksi kansanedustaja.

Joko Tähtiliikkeelle on löytynyt uusi logo?

 

Tein uusia harjotelmia Tähtiliikkeen logoksi.

 

Miltäpä ne nyt näyttävät?

 

Ottakaapa jälleen kantaa! wink

 

Paavoko muka valittaisi!

Koska kappalejako blogialustalla ei edelleenkään toimi, olen erottanut kappaleet toisistaan vinoviivoilla./// Usein kuulee valittajien valittavan, että Paavo Väyrynen valittaa.

Huutava hiljaisuus

 

Kun kuulin eilen, että Paavo Väyrynen pitää tiedotustilaisuuden ajattelin ja pelkäsin, että asia koskee hänen Vuokko vaimoaan. Oli kuunneltava IS tv:sta Paavon tiedotustilaisuus.

Asiaahan sieltä tuli muttei sitä mitä olin ajatellut.

Aiheena tilaisuudessa oli mediapeli, kiusaaminen, syrjintä, protesti ja Paavon siirtyminen eduskunnan kyselytunneilta kansan luo henkilökohtaisiin kyselytunteihin. Ymmärrän tilanteen ja ratkaisun.  

 

Hjalliksen yhden miehen puolue sai mediasta paljon tilaa maanantaina kun hän julkaisi loikkari Lohelan nimen.

Auttaako uhriutuminen?

Viimeiset 25 vuotta Paavo Väyrynen on syyttänyt mediaa pelistä  itseään vastaan. Onko sitten näin oikeasti ollut?

Pinnan alla kuplii - Kutsutaan vanha valta vaihtopenkille

Hämeen vasemmistoliitossa kuohuu edelleen eduskuntavaalien ehdokasasettelun johdosta. Hämeen Sanomat kertoo tänään verkkosivuillaan, että Hämeenlinnan vasemmistoliiton valtuustoryhmän puheenjohtaja ja kaupunginvaltuuston toinen varapuheenjohtaja Ritva Oinonen on eronnut vuoden vaihteessa puolueesta, oman viime syyskuisen ratkaisuni tapaan, vastalauseena lahtelaisvaltuutetun kohtelulle ehdokasasettelussa.

Valeuutisia eduskuntavaalien ehdokkaista? Ollaanpa tarkkana perusasioissa.

Lehdistö uutisoi jokin aika sitten näyttävästi kuinka Liike Nyt asetti ensimmäiset ehdokkaat, joiden kannattajakortit kuitenkin oli keräämättä. Ilman kannattajakorttejahan Liike Nytin puitteissa toimivat valitsijayhdistykset eivät voi edes esittää vaalilautakunnalle haluavansa asettaa ehdokkaita. Koska kyse ei ole puolueesta, jokaiselle ehdokkaalle on perustettava valitsijayhdistys ja on kerättävä 100 korttia omalle ehdokkaalleen.

Ruusutarhasta tähtitarhaan

 

Pitkän ja vaikean pohdinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että matkani Etelä-Vantaan sosialidemokraateissa ja Suomen Sosialidemokraattisessa Puolueessa on tullut tiensä päähän.

Osittain haikeinkin mielin jätin eilen  eroilmoitukseni SDP:sta.

Liityin puolueeseen 2012, en siis ole ollut Nuori Kotka tai muutakaan uljasta, mitä puolue ilmeisesti jäseniltään haluaa. En ole tuntenut oloani tervetulleeksi tai itseäni arvostetuksi.
 ”Pidetään kaikki mukana”-vaalislogan ei tuntunut koskevan edes kaikkia omia jäseniäkään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä