*

Janne Paalijärvi Internetin ja ihmisen puolella

Kaikki blogit puheenaiheesta Hamppu hyötykasvina

Kylät on Suomen kehto.

Kylät! Sieltä kaikki sai alkunsa.

 

Tätä ei voi kieltää edes Kallion kiivain hipsteri, Tammerkosken karvaisin metsuriseksuaali tai Aura joen paljasjalkaisin kasvukeskusfanaatikko.

 

Kyläyhteisö on Suomen kehto, jossa Suomi-neitoa rauhallisesti keinutettiin kohti loistoaan.

 

Kasvukeskuskehitys ja SOTE-vatulointi on asettanut kylät alakastiin. Tämä johtuu kenties siitä, että investoinnit tekee ihminen eikä kasvoton konserni, jonka voitoilla „sadanpäämiehet“ voivat pelata omia pelejään.

 

Hamppunarun kahta puolta

Kannabiksen dekriminalisointi on kysymys joka paljastaa uusia jakolinjoja sekä meillä että muualla. USA´ssa laillisuuden kannattajia on sekä demokraateissa että republikaaneissa.

Jouni Minkkisen erinomainen bloggaus on osuvasti otsikoitu kolanneksi näkökulmaksi.  http://jounim.puheenvuoro.uusisuomi.fi/158339-hamppukannabis-kolmas-nako...

Minkkisen bloggaus käsittelee  hamppua hyötykasvina jolla on paljon käyttömahdollisuuksia.

Vastuutonta huumepropagandaa

Kannabis herättää edelleen agressiivisiakin tunteita, niin puolesta kuin vastaan. "Ei lisää huumeita lintukotoomme, nuoria täytyy suojella ja psykoosi on sairauksista pahin" vaa'an toisella puolella, "uhriton rikos, tehoton valvonta ja miljoonien ohjaaminen suoraan rikollisjärjestöille" toisella. Yksi asia mikä keskustelusta usein uupuu, on hampputalous.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä