*

Janne Paalijärvi Internetin ja ihmisen puolella

Kaikki blogit puheenaiheesta Kesämökki

Kesäranta Blues, tunnettu myös Takakontti jenkkana!

Lukiessani "takakonttigatesta" alkoi päässäni synapsit ja reseptorit ja muut raptorit, joita siellä asuu paukkua, kuin vaarin kidekone aikoinaan. Biisipohjaksi, ammattilaiset kai sanoisi melodiaksi, tähän lyhytaaltolähetykseen valikoitui Jukka Kuoppamäen Sininen ja valkoinen.


Hieno biisi, mutta sanat eivät sopineet tähän komediaksi muuttuneeseen todellisuuteen, jota on erittäin vaikeaa kuvata parodian kielellä....... no minä yritin, koska synapsiraptorit ja nurkissa lojuvat ylimääräsanat!

Hurjia vuokrankorotuksia Raahen huvilatonteille

Kaupunginvaltuusto päättää maanantaina huvilatonttien vuokrankorotuksista. Vasemmisto jäänee vähemmistöön kohtuullisten korotusten kannattajana.

Tietovisa venäläisistä kesämökkeilijöistä

Osallistu tämän blogin tietovisaan! Aiheena on venäläiset vapaa-ajan kiinteistöjen omistajat Suomessa. Innoituksen blogi on saanut 101 kansanedustajan lakialoitteesta kieltää Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisten henkilöiden, käytännössä venäläisten, maa- ja kiinteistökaupat Suomessa.

Apua! Ulkomaalaiset toimivat Suomen markkinoilla

Suomen taloudella sujuu alavireisesti ja kansalliseen tapaan etsimme asiaan syylliset. Vielä näihin päiviin asti poliitikot ovat saaneet kantaa syyllisyyden taakkaa. Nyt eduskunnassa on keksitty parempi kohde tyytymättömyydelle: ulkomaalaiset

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä